Dolar 18,6432

A-
22.03.2022
ABONE OL

Erzurum Kent  Konseyi Kadın Meclisince 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla  yaşlıların evlerine giderek ziyarette bulunuldu.

Ziyarete Kadın Meclisi Başkanı Nesrin Şerbetçioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürü  Serpil Keser ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı.

Başkan Şerbetçioğlu ve beraberindekilerin ilk adresi 73 yaşındaki Fatma Şimşek’in  evi oldu. Şimşek’in yaşlılar haftasını kutlayan Başkan Şerbetçioğlu , “Sizlere sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler diliyorum. Sizler, başımızın tacısınız, birlikte yaş alıyoruz” dedi.

Fatma Şimşek ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek, hayır duası etti.

Daha sonra 70 yaşındaki Yücel Emeller’i ziyaret eden Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Emeller’in yaşlılar haftasını kutladılar.

“ONLARIN HAYAT TECRÜBESİNDEN FAYDALANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Şerbetçioğlu , “Yaşlılara Saygı Haftası”nda çınarlarımızı ziyaret ettik. Büyüklerimiz, gerek aile yaşantımızda, gerek toplumsal yaşantımızda daima el üstünde tutulmuş ve baş tacı edilmiş, dünümüz ve bugünümüz arasındaki en değerli köprüdür. Bizler de imkanlarımız doğrultusunda yaşlı vatandaşlarımızın yanında olmaya, onlarla birlik ve beraberlik içerisinde olup hayat tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Tüm yaşlılarımızın haftasını kutluyor, hepsine sağlık, sıhhat ve huzurlu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.